Είστε ελεύθερος επαγγελματίας και σκέφτεστε να μοιραστείτε τις υπηρεσίες και τις ιδέες σας με τους πελάτες σας; Θέλετε να προβάλλετε την επιχείρηση σας στο Internet για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες; Έχετε κατάστημα και σας ενδιαφέρει η on-line πώληση των προϊόντων σας σε περισσότερους πελάτες;

Το κατάστημα μας παρέχει την κατασκευή ιστοσελίδων, όλων των τύπων, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα επιλογών στο σχεδιασμό και την υλοποίηση τους. Με σύγχρονα εργαλεία και καινοτόμες τεχνολογίες, δημιουργούμε λειτουργικές και καλαίσθητες ιστοσελίδες, συμβατές με όλες τις συσκευές (PC, Tablet, Smartphone) και κυρίως προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες των πελατών μας.

Είδη Ιστοσελίδων

Επιλέξτε ένα από τα είδη ιστοσελίδων που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Εταιρική
(Multi-page)

Η εταιρική "πολλών σελίδων" (multi-page) αποτελεί τον πιο γνωστό και συνηθισμένο τύπο κατασκευής ιστοσελίδας στο διαδίκτυο. Στο τύπο αυτό, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας οργανώνεται σε πολλές σελίδες βοηθώντας έτσι τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας να προβάλλει την εταιρία του στο διαδίκτυο προσφέροντας περισσότερες και χρήσιμες πληροφορίες στον επισκέπτη.

Ο αριθμός των σελίδων που περιέχει η ιστοσελίδα προσαρμόζεται πάντα με τις ανάγκες της επιχείρησης. Γι' αυτό φροντίζουμε το περιεχόμενο (κείμενο, φωτογραφίες και βίντεο) να οργανώνεται σωστά και να είναι άμεσα προσβάσιμο από τον επισκέπτη χωρίς να υπάρχουν καθυστερήσεις στην πλοήγηση της ιστοσελίδας.

Παρόλο που η υλοποίηση της είναι σύνθετη και όχι ιδιαίτερα οικονομική, μια πολυσέλιδη ιστοσελίδα παρέχει λειτουργικότητα στον επισκέπτη και "διαβάζεται" καλύτερα από τις μηχανές αναζήτησης.

Εταιρική Μονής Σελίδας
(One Page)

Η εταιρική μονής σελίδας (One Page Website) είναι ένας νέος και μοντέρνος τρόπος προβολής μιας επιχείρισης στο διαδίκτυο. Μια επιχείρηση που επιθυμεί να μοιραστεί λίγες αλλά χρήσιμες και περιεκτικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει τότε η ιστοσελίδα μιας σελίδας είναι η κατάλληλη λύση.

Με το περιεχόμενο οργανωμένο σε μια σελίδα ο επισκέπτης έχει καλύτερη αλληλεπίδραση με τις εικόνες και τα κείμενα, βρίσκοντας αυτό που θέλει άμεσα και γρήγορα. Ο νέος αυτός τύπος ιστοσελίδας είναι ιδιαίτερο φιλικός στην πλοήγηση από smartphones και tablets.

Η κατασκευή ιστοσελίδας σε μονή σελίδα είναι απλή και ιδιαίτερα οικονομική. Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλη για blog και για επιχειρήσεις που το περιεχόμενο τους περιέχει μεγάλο όγκο πληροφοριών (πολλές σελίδες, άρθρα, κτλ.) καθώς αυτό δυσκολεύει τον επισκέπτη στην πλοήγηση (scrolling) της σελίδας.

 

Προσωπικό/Εταιρικό Blog

Το blog είναι μια μορφή ιστοσελίδας στην οποία δημοσιεύουμε άρθρα που προβάλλονται στο διαδίκτυο σε μορφή ημερολογίου από τα πιο πρόσφατα στο πιο παλιά. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι ποικίλο όπως ειδησιογραφικά νέα, σχόλια κοινωνικού ή πολιτικού περιεχομένου, προσωπικά ημερολόγια καθώς και θεμάτων που αφορούν την τεχνολογία, τον αθλητισμό, τη μόδα, τις τέχνες, τη γαστρονομία και τον τουρισμό.

Το blog δίνει επίσης τη δυνατότητα στους επισκέπτες να αλληλεπιδρούν με τον διαχειριστή του blog αφήνοντας σχόλια στα άρθρα και προσφέρει τη δυνατότητα στον διαχειριστή να οργανώνει τα άρθρα του με ετικέτες (tags) ώστε να γίνονται εύκολα προσβάσιμα από τους επισκέπτες. Είναι φιλικά προς τον επισκέπτη και "διαβάζονται" εύκολα από τις μηχανές αναζήτησης.

 

Ηλεκτρονικό Κατάστημα (E-Shop)

Είναι ο πιο δημοφιλής τύπος ιστοσελίδας στον κόσμο. Με την γέννηση του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce), το e-shop διεύρυνε την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών μιας εταιρίας online σε όλο τον κόσμο. Το eshop μπορεί να συνδυαστεί παράλληλα με το εταιρικό προφίλ μιας επιχείρισης, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες των επισκεπτών της.

Ένα e-shop είναι οικονομικό στην υλοποίηση του, καθώς χρειάζεται μια μικρή επένδυση για να στηθεί, σε σχέση με ένα φυσικό κατάστημα, είναι ευέλικτο στη διαχείριση των προϊόντων, έχει μειωμένα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης και ασφαλώς παρέχει 24ωρη εξυπηρέτηση στους πελάτες όλες τις μέρες.

Παροχές

Κατοχύρωση Domain

Σας βοηθάμε να κατοχυρώσετε το όνομα της ιστοσελίδας σας (domain name), μετά από έλεγχο διαθεσιμότητας, γρήγορα και εύκολα.

Φιλοξενία Ιστοσελίδας

Προσφέρουμε γρήγορη, ασφαλή και οικονομική φιλοξενία (hosting) της ιστοσελίδας σας σε καταξιωμένες εταιρείες Web Hosting.

Βελτιστοποίηση SEO

Παρέχουμε βέλτιστες λύσεις SEO (Search Engine Optimization) για να εμφανίσουμε την ιστοσελίδα σας στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

Συντήρηση

Παρέχουμε λήψη αντιγράφων ασφαλείας, προσθήκη ή τροποποίηση λειτουργιών στην ιστοσελίδα, τακτικές ενημερώσεις του κώδικα ή των επεκτάσεων και αντιμετώπιση και διόρθωση σφαλμάτων .

Scroll to top