Στις μέρες μας η πρόσβαση στο διαδίκτυο αποτελεί αναπόσπαστο εργαλείο για ένα σπίτι ή μια επιχείρηση και μπορεί να γίνει εύκολα με ένα σωστά οργανωμένο τοπικό δίκτυο υπολογιστών.

Το κατάστημα μας μπορεί να σας βοηθήσει στην μελέτη και την εγκατάσταση του τοπικού δικτύου σας, για το σπίτι ή την επιχείρηση σας, παρέχοντας σύγχρονα προϊόντα δικτύωσης για ένα ασφαλές, σύγχρονο και αποδοτικό δίκτυο υπολογιστών.

Υπηρεσίες δικτύων

Σχεδιασμός Δικτύου

Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις του πελάτη και το χώρο όπου θα εγκατασταθεί το δίκτυο, προσφέρουμε την πιο βέλτιστη λύση. Η μελέτη περιέχει τον εξοπλισμό του δικτύου, δηλαδή τις πρίζες, τα καλώδια, τα κανάλια, τα patch panel, τα switches, κτλ.

Υλοποίηση Τοπικού Δικτύου

Εγκατάσταση των υπολογιστών στους χώρους που επιθυμεί ο πελάτης και των περιφερειακών δικτυακών συσκευών όπως, τηλέφωνα, fax και εκτυπωτές. Παραμετροποιήσεις server και εγκατάσταση λογισμικού.

Λύσεις Internet

Επιλύσεις σφαλμάτων πρόσβασης στο Internet. Βελτίωση σήματος Internet σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, είτε ενσύρματα είτε ασύρματα.

Ασύρματες Ζεύξεις

Υλοποίηση ασύρματων ζεύξεων μεγάλων αποστάσεων είτε για την παροχή Internet είτε για την επέκταση ενός τοπικού δικτύου μιας επιχείρησης.

Δίκτυα CCTV

Εγκαταστάσεις κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας (CCTV) με πλήρη εξοπλισμό όπως IP Cameras, καταγραφικά, συναγερμούς για οικιακή και επαγγελματική χρήση. 

Τεχνική Υποστήριξη

Παρέχουμε κάλυψη σε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί στο οικιακό ή επαγγελματικό δίκτυο σας, είτε αυτό αφορά τις συσκευές (hardware) είτε το λογισμικό (software) των υπολογιστών. 

Σχετικά Προϊόντα Δικτύωσης

Σύντομα κοντά σας!

Scroll to top