Είστε ελεύθερος επαγγελματίας και σκέφτεστε να μοιραστείτε τις υπηρεσίες και τις ιδέες σας με τους πελάτες σας; Θέλετε να προβάλλετε την επιχείρηση σας στο Internet για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες; Έχετε κατάστημα και σας ενδιαφέρει η on-line πώληση των προϊόντων σας σε περισσότερους πελάτες;

Το κατάστημα μας παρέχει την κατασκευή ιστοσελίδων, όλων των τύπων, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα επιλογών στο σχεδιασμό και την υλοποίηση τους. Με σύγχρονα εργαλεία και καινοτόμες τεχνολογίες, δημιουργούμε λειτουργικές και καλαίσθητες ιστοσελίδες, συμβατές με όλες τις συσκευές (PC, Tablet, Smartphone) και κυρίως προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες των πελατών μας.

Είδη Ιστοσελίδων

Επιλέξτε ένα από τα είδη ιστοσελίδων που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Εταιρική
(Multi-page)

Η εταιρική "πολλών σελίδων" (multi-page) αποτελεί τον πιο γνωστό και συνηθισμένο τύπο κατασκευής ιστοσελίδας στο διαδίκτυο. Στο τύπο αυτό, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας οργανώνεται σε πολλές σελίδες βοηθώντας έτσι τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας να προβάλλει την εταιρία του στο διαδίκτυο προσφέροντας περισσότερες και χρήσιμες πληροφορίες στον επισκέπτη.

Προσωπικό/Εταιρικό Blog

Το blog είναι μια μορφή ιστοσελίδας στην οποία δημοσιεύουμε άρθρα που προβάλλονται στο διαδίκτυο σε μορφή ημερολογίου από τα πιο πρόσφατα στο πιο παλιά. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι ποικίλο όπως ειδησιογραφικά νέα, σχόλια κοινωνικού ή πολιτικού περιεχομένου, προσωπικά ημερολόγια καθώς και θεμάτων που αφορούν την τεχνολογία, τον αθλητισμό, τη μόδα, τις τέχνες, τη γαστρονομία και τον τουρισμό.

Εταιρική Μονής Σελίδας
(One Page)

Η εταιρική μονής σελίδας (One Page Website) είναι ένας νέος και μοντέρνος τρόπος προβολής μιας επιχείρισης στο διαδίκτυο. Μια επιχείρηση που επιθυμεί να μοιραστεί λίγες αλλά χρήσιμες και περιεκτικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει τότε η ιστοσελίδα μιας σελίδας είναι η κατάλληλη λύση.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα (E-Shop)

Είναι ο πιο δημοφιλής τύπος ιστοσελίδας στον κόσμο. Με την γέννηση του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce), το e-shop διεύρυνε την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών μιας εταιρίας online σε όλο τον κόσμο. Το eshop μπορεί να συνδυαστεί παράλληλα με το εταιρικό προφίλ μιας επιχείρισης, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες των επισκεπτών της.

Παροχές

Κατοχύρωση Domain

Σας βοηθάμε να κατοχυρώσετε το όνομα της ιστοσελίδας σας (domain name), μετά από έλεγχο διαθεσιμότητας, γρήγορα και εύκολα.

Φιλοξενία Ιστοσελίδας

Προσφέρουμε γρήγορη, ασφαλή και οικονομική φιλοξενία (hosting) της ιστοσελίδας σας σε καταξιωμένες εταιρείες Web Hosting.

Βελτιστοποίηση SEO

Παρέχουμε βέλτιστες λύσεις SEO (Search Engine Optimization) για να εμφανίσουμε την ιστοσελίδα σας στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

Συντήρηση

Παρέχουμε λήψη αντιγράφων ασφαλείας, προσθήκη ή τροποποίηση λειτουργιών στην ιστοσελίδα, τακτικές ενημερώσεις του κώδικα ή των επεκτάσεων και αντιμετώπιση και διόρθωση σφαλμάτων .

Scroll to top