Στο VOLT24 θα βρείτε όλα τα είδη service για τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, σταθερού ή laptop. Με την χρόνια εξειδίκευση, την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό που διαθέτουμε στο χώρο της Πληροφορικής, επιλύουμε κάθε τεχνικό πρόβλημα που θα παρουσιάσει ο υπολογιστής σας στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Η επισκευή του υπολογιστή σας γίνεται σε ένα από τα καταστήματά μας, σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό ή κατόπιν επικοινωνίας ερχόμαστε εμείς στο χώρο σας. Επιλέξτε παρακάτω ένα από τα είδη service υπολογιστή και επικοινωνήστε μαζί μας!

Είδη Service Η/Υ

Επαναφορά Λειτουργικού Συστήματος (Format)

Η επαναφορά Λειτουργικού συστήματος (κοινώς «Format») εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που η συνολική επίδοση του υπολογιστή είναι δυσλειτουργική. Το format εφαρμόζεται, εφόσον δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας (backup) των αρχείων του χρήστη και ολοκληρώνεται με την νέα εγκατάσταση του ΛΣ με τους απαραίτητους drivers των συσκευών του υπολογιστή.

Διαγνωστικός Έλεγχος υπολογιστή (PC Diagnostics)

Ο διαγνωστικός έλεγχος (Diagnostics) εφαρμόζεται στον Η/Υ του πελάτη όταν υπάρχει γενικό πρόβλημα στον υπολογιστή και εμποδίζεται η σωστή λειτουργία του. Εφόσον εφαρμοστεί ο έλεγχος, ακολουθείται και η κατάλληλη διαδικασία για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Προστασία από Ιούς (Protection & Antivirus)

Ο άμεσος εντοπισμός ενός ιού (virus) ή ενός «κακόβουλου λογισμικού (malware) μπορεί να εμποδίσει την απώλεια αρχείων ή προσωπικών δεδομένων από τον υπολογιστή σας. Για αυτό στους πελάτες μας εγκαθιστούμε λογισμικά προστασίας ιών και με απόλυτη προσοχή και εντοπίζουμε και αποτρέπουμε επιθέσεις και αφαιρούμε ιούς και επιβλαβή προγράμματα.

Επανάκτηση δεδομένων (Data Recovery)

Η επαναφορά των δεδομένων (Data Recovery) εφαρμόζεται όταν τα δεδομένα είτε έχουν σβηστεί κατά λάθος είτε όταν λόγω βλάβης του δίσκου δεν μπορεί να γίνει ανάγνωση των δεδομένων. Όταν ολοκληρωθεί η ανάκτηση, τα δεδομένα αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα (USB Flash Disks, Εξωτερικούς δίσκους, κτλ). Η ανάκτηση των δεδομένων εφαρμόζεται σε κάθε είδος αποθηκευτικού μέσου.

Αντικατάσταση Σκληρού Δίσκου (HDD Replacement)

Η αντικατάσταση του σκληρού δίσκου (HDD Replacement) γίνεται με έναν δίσκο HDD ή SSD. Εφαρμόζεται όταν ο δίσκος έχει παρουσιάσει τεχνική βλάβη ή όταν η εκκίνηση (boot) του συστήματος πραγματοποιείται με σφάλματα. Πριν γίνει η αντικατάσταση, φροντίζουμε να κρατάμε αντίγραφο ασφαλείας (backup) του δίσκου.
Μάθετε περισσότερα για τους δίσκους SSD εδώ.

Καθαρισμός υπολογιστή (PC Case Cleanup)

Ένας από τους κυριότερους λόγους που μπορεί να βλάψει το σύστημα ενός υπολογιστή είναι η συγκέντρωση σκόνης στο εσωτερικό του υπολογιστή. Κύριο μέλημα μας, μαζί με τον έλεγχο του συστήματος, είναι η απομάκρυνση της σκόνης από τα κύρια εξαρτήματα του υπολογιστή με σύγχρονες μεθόδους, φροντίζοντας έτσι την λειτουργικότητα του υπολογιστή αλλά και την υγιεινή του χρήστη.

Scroll to top