Στο VOLT24 θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από φωτιστικά για το σπίτι, το γραφείο και την επιχείρηση για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις όπως φωτιστικά δωματίων, σαλονιού, κουζίνας, τραπεζαρίας, φωτιστικά δαπέδου, φωτιστικά γραφείου, σποτάκια,  ταινίες LED (λεντοταινίες), φωτιστικά εξωτερικών χώρων από επώνυμους κατασκευαστές.

Πλήρεις κατάλογοι φωτιστικών εσωτερικών & εξωτερικών χώρων

Εσωτερικοί Χώροι

Στην ενότητα αυτήν θα βρείτε φωτιστικά εσωτερικών οικιακών χώρων όπως φωτιστικά κρεμαστά (οροφής), πλαφονιέρες σποτ, απλίκες τοίχου, φωτιστικά γραφείου, πορτατίφ και φωτιστικά ραφιών σε όλα τα είδη και στυλ. Περιηγηθείτε στην ενότητα Κατάλογοι και ανακαλύψτε όλην την γκάμα των φωτιστικών του καταστήματος μας.

Κρεμαστά (Οροφής)
Γραφείου | Πορτατίφ
Σποτ
Απλίκες (Επιτοίχιες)
Πλαφονιέρες
Γραμμικά

Εξωτερικοί Χώροι

Η ενότητα αυτή περιέχει φωτιστικά για εξωτερικούς οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους όπως κρεμαστά (οροφής), επιτοίχια, καραβοχελώνες, προβολείς, κολώνες και κολωνάκια, φωτιστικά κήπου και πισίνας σε όλα τα είδη και στυλ. Περιηγηθείτε στην ενότητα Κατάλογοι και ανακαλύψτε όλην την γκάμα των φωτιστικών του καταστήματος μας.

Κρεμαστά (Οροφής)
Επιτοίχια
Κολώνες | Κολωνάκια
Προβολείς
Κήπου (Καρφωτά)
Πισίνας

Φωτισμός LED - Ταινίες LED

Στο VOLT24 θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ταινίες LED, για να επιλέξετε έτσι το είδος του γραμμικού και διακοσμητικού φωτισμού που θέλετε για το χώρο σας (σπίτι, γραφείο, επιχείρηση, κτλ.). Η ποιότητα κατασκευής τους είναι κατάλληλη και τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους.

Ταινίες LED
Τροφοδοτικά Ι Τηλεκοντρόλ
Scroll to top