Στο VOLT24 διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από ηλεκτρολογικά υλικά όπως ασφάλειες, πίνακες, αυτοματισμούς, ραγοδιακόπτες, κλέμες, γέφυρες, κουτιά, μπουάτ, κανάλια, σωλήνες σπιράλ, μπαλαντέζες, πολύπριζα, φις και αντάπτορες ρεύματος παντός τύπου καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του απλού καταναλωτή και του επαγγελματία. Επιλέξτε παρακάτω μια από τις ενότητες και ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα ηλεκτρολογικού υλικού.

Ραγοϋλικό

Εξοπλίστε τον πίνακα του σπιτιού σας, του γραφείου σας ή της επιχείρησης σας με υλικά ράγας (ασφάλειες, ρελέ διαρροής, αυτοματισμοί) που παρέχουν προστασία από το ηλεκτρικό ρεύμα και διαθέτουν αντοχή και αισθητική, επώνυμων κατασκευαστών όπως Legrand™ και Schneider-Electric™.

Ασφάλειες

Αυτόματες Ασφάλειες
Ασφάλειες NEOZED/DIAZED
Γυάλινες Ασφάλειες
Βάσεις NEOZED

Λοιπά Υλικά Ράγας

Ραγοδιακόπτες
Ρελέ Ισχύος
Χρονοδιακόπτες
Ενδεικτικές Λυχνίες
Εξαρτήματα

Πίνακες

Ο ηλεκτρολογικός πίνακας εξασφαλίζει τη σωστή διανομή του ηλεκτρικού ρεύματος στους χώρους σας. Το κατάστημα μας διαθέτει πίνακες, χωνευτούς, επιτοίχιους, στεγανούς, για όλους τους χώρους, οικιακούς, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς.

Επιτοίχιοι
Χωνευτοί
Διάκενα πίνακα

Υλικά Σύνδεσης & Μόνωσης

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε χρήσιμα υλικά σύνδεσης και μόνωσης που εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία μιας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης όπως κλέμμες, ακροδέκτες, ούπα, ρόκες στήριξης, μονωτικές ταινίες και δεματικά.

Κλέμμες
Ακροδέκτες
Δεματικά καλωδίων
Ρόκα Στήριξης & Ούπα
Μονωτικές ταινίες
Δοκιμαστικά Κατσαβίδια

Κανάλια - Σωλήνες - Κουτιά

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε τα υλικά προστασίας και οργάνωσης των καλωδίων όπως κανάλια, σωλήνες σπιράλ και κουτιά διακλάδωσης από επώνυμους κατασκευαστές.

Κανάλια
Σπιράλ σωλήνες
Κουτιά Διακλάδωσης

Προεκτάσεις - Μπαλαντέζες

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε προεκτάσεις καλωδίων σούκο, διπολικές (απλές), καρούλια-μπαλαντέζες και άλλων τύπων επώνυμων κατασκευαστών.

Σούκο
Διπολική (Πλακέ)
Μπαλαντέζα (Καρούλι)

Πολύπριζα

Στην ενότητα θα βρείτε την συλλογή από πολύπριζα, όπως με ή χωρίς καλώδιο, απλά με διακόπτη, αντικεραυνικής προστασίας για να συνδέσετε με ασφάλεια από τις αυξομειώσεις τάσης τις πολύτιμες ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές σας.

Χωρίς Καλώδιο
Με Καλώδιο
Αντικεραυνικής Προστασίας

Φις

Στην ενότητα αυτή παραθέτουμε όλα τα φις για κάθε τύπο καλωδίου, όπως ρεύματος (σούκο και απλά), τηλεπικοινωνιών, δεδομένων, εικόνας (επίγειας και δορυφορικής) και προστατευτικά πριζών από επώνυμους κατασκευαστές.

Σούκο
Διπολικό
TV CCTV Δορυφορικά
Τηλεφώνου Δικτύου (Data)
Ενδιάμεσος Διακόπτης
Προστατευτικά πρίζας σούκο

Αντάπτορες

Το κατάστημα μας διαθέτει όλα τα είδη από αντάπτορες ρεύματος σε πρίζες σούκο ή διπολικές όπως, ταυ, σταυρούς, πολύπριζα ευθείας, αντάπτορες ασφαλείας, χρονοδιακόπτες σούκο, αντάπτορες σούκο σε USB, αντάπτορας αμερικανικού τύπου (UK/US) σε ευρωπαϊκoύ (EU) για όλα τα είδη των ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών συσκευών σας.

Ταυ Σούκο
Πολύπριζα ευθείας
Σούκο/Διπολικό
Ταυ Διπολικό
Τριπολικό/Σούκο
Αντικεραυνικής προστασίας
Πολλαπλών Λειτουργιών Χρονοδιακόπτες
US-UK σε UK
Scroll to top