• Λύσεις Καινοτομίας •

Με την κομψότητα και τις εμπνευσμένες καινοτομίες της, η Legrand® σας προσφέρει μια πλούσια γκάμα διακοπτών και πριζών για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα χώρο νέων εμπειριών. Βρείτε όλες τις δημοφιλείς σειρές της στο κατάστημα μας!

 

Λειτουργική και πλήρης σειρά με διαχρονικό design. Ο σχεδιασμός της σειράς NILOE δίνει ένα ελαφρύ και μοντέρνο look, σε λευκό χρώμα για να ταιριάζει σε κάθε στυλ. Ο σχεδιασμός των προϊόντων και των συσκευασιών τους είναι οικολογικός.

Αποχρώσεις, δημιουργικά σχέδια και ζωηροί χρωματισμοί. Μια σειρά που συνδυάζει άψογα το φυσικό με το βιομηχανικό και το κλασικό με το καινούριο. Στη σειρά VALENA™ Life θα βρείτε τις καινοτόμες λειτουργίες αυτοματισμών σπιτιού!

Νέο και πρωτοποριακό design! Η σειρά Valena Allure™ χαρακτηρίζεται από κομψότητα και στυλ με τα πολυτελή και αληθινά υλικά όπως μέταλλο, γυαλί, ξύλο και δέρμα! Διαθέτει από απλούς διακόπτες έως λειτουργίες "έξυπνου σπιτιού", όπως οθόνες αφής!

Γυαλιστερά χρώματα, μάτ τόνοι, μεταλλικές υφές και αληθινά υλικά όπως γυαλί, δέρμα και ξύλο συνδυάζονται μοναδικά δίνοντας άλλη διάσταση στους χώρους σας! Διαθέτει πλούσια γκάμα χρωμάτων και υλικών προσφέροντας νέους εύχρηστους τρόπους για τον έλεγχο του φωτισμού.

Ποιότητα • Ασφάλεια • Περιβάλλον

Οι καλαίσθητοι διακόπτες και πρίζες της Schneider Electric διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, σχεδίων, υλικών και φινιρισμάτων τα οποία μπορείτε να τα συνδυάσετε μεταξύ τους αλλάζοντας την ατμόσφαιρα και την αίσθηση των χώρων σας!

 

Κομψότητα, στιλ και αξιοπιστία στην καθημερινότητα σας! Η σειρά Asfora παρέχει μεγάλη ποικιλία λειτουργιών που σας προσφέρουν άνεση δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες φωτισμού σε κάθε χώρο, κάθε στιγμή της ημέρας.

4 χρώματα μηχανισμών και 6 χρώματα πλαισίων αλλάζουν την αισθητική του χώρου σας! H σειρά SEDNA με την πλήρη γκάμα λειτουργιών που διαθέτει, καλύπτει κάθε ανάγκη, διαθέτοντας μηχανισμούς δημιουργίας συνθηκών άνεσης με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας.

Κομψός σχεδιασμός, ζωηροί χρωματικοί συνδυασμοί, πλούσια γκάμα χρωμάτων και υλικών. Οι μηχανισμοί της σειράς Unica συνδυάζονται με όλους τους τύπους των πλαισίων. Διαλέξτε τη σύνθεση που επιθυμείτε από τις συλλογές Quadro, Colors, Plus και Top!

Εξαιρετικά σχέδια, υλικά υψηλής ποιότητας, όπως γυαλί, μέταλλο, ξύλο και μπρούντζος, κυριαρχούν στη σειρά Merten. Προσαρμόστε τις απαιτήσεις σας και εξοικονομήστε ενέργεια, διαλέγοντας τη σύνθεση που επιθυμείτε από τις συλλογές M-Plan, M-Elegance, Artec και Antique!

Επίσης σε ΕΜΑΣ θα βρείτε:

Διακόπτες & Πρίζες ΕΠΙΤΟΙΧΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διακόπτες & Πρίζες ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Scroll to top